New Profesional Consult 930 x 122

cornel ionica

(VIDEO) TRIVALEA PLÂNGERII

Trivalea Plângerii. Piteștenii din Trivale se plâng, pe bună dreptate, de ritmul de melc în care se desfășoară lucrările de modernizare a pieţei agroalimentare din cartierul lor.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Deşi noua construcţie ar fi trebuit să fie gata încă din luna august a anului trecut, primarul Cornel Ionică a invocat fel de fel de probleme care ar fi apărut pe neaşteptate (contestaţii între firmele participante la licitaţie, un litigiu pe marginea a două spaţii, o expertiză tehnică solicitată pe parcurs, lipsa forței de muncă), anunțând noi și noi termene pentru finalizarea lucrărilor, nici ele respectate.

În prezent se lucrează mai mult în interior (turnarea plăcii din beton), după ce constructorul a montat tâmplăria din aluminiu cu geamuri termoizolante. În perioada următoare se va trece la compartimentarea halelor din interior.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

Lucrările de la piaţa Trivale sunt făcute de asocierea dintre SC Zeus SA și SC Selca SA (aceleași firme care în urmă cu 12 ani au reabilitat Piața Primăriei, piață pe care acum Cornel Ionică o vrea iar „modernizată”), contractul având o valoare inițială de 3.268.257,97 de lei, inclusiv TVA, sumă suplimentată ulterior, ca și în cazul pieței agroalimentare Găvana, piață la care, de asemenea, lucrările sunt mult întârziate.

La sfârșitul anului trecut, primarul Piteștiului, Cornel Ionică, a declarat că ”nu e nicio problemă dacă mai întârziem” cu lucrările la cele două piețe. Tot atunci, Ionică și-a asumat un nou termen (al câtelea?!): piețele ar urma să fie gata în aprilie-mai 2019.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90