New Profesional Consult 930 x 122

contabilitate

(VIDEO) ULTIMELE LOCURI DISPONIBILE LA CURSUL DE CONTABILITATE

Vrei să îți construiești o carieră în contabilitate sau să te perfecţionezi în acest domeniu? Îți recomandăm cursul de contabilitate oferit de Profesional New Consult, curs care asigură combinaţia perfectă între componentele teoretică și practică ale domeniului.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Cursul vă ajută să interpretați corect documentele contabile. Printre cunoștintele pe care le veți dobândi la cursul de contabilitate se numără informații utile despre patrimoniu, conturi, active imobilizate, stocuri, contabilitatea creanțelor și datoriilor, a veniturilor și cheltuielilor, despre bilanț și balanța contabilă.

Activitatea de contabil este o profesie extrem de solicitată pe piaţa muncii de azi, atât firmele, cât și instituţiile publice având nevoie de serviciile unor specialişti ]n acest domeniu. Puteţi să vă specializaţi în această activitate urmând un curs de formare profesională acreditat, așa cum este cel organizat de Profesional New Consult.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

CURS DE CONTABILITATE LA PROFESIONAL NEW CONSULT

CURS DE CONTABILITATE LA PROFESIONAL NEW CONSULT

Publicată de ePitesti.ro pe Miercuri, 22 mai 2019

Cursul este susţinut de formatori cu experienţă în domeniu, care cunosc noţiunile practice, dar şi legislaţia, elemente care trebuie să fie însuşite de cei care doresc să se iniţieze în domeniu, dar şi de cei care vor să se specializeze în activitatea de contabil.

Pregătirea practică este realizată cu ajutorul aplicaţiei SAGA, aplicaţie contabilă foarte uzuală în zilele noastre în cadrul departamentelor de contabilitate sau al firmelor de profil din ţară.

Dacă doriţi să parcurgeţi cursul de contabilitate, acreditat ANC și recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, adresaţi-vă centrului de studii Profesional New Consult la numerele de telefon/whatsapp 0784.333.777, 0784.045.025 și 0758.490.490 sau la e-mail-ul cursuri@profesionalnewconsult.ro.

Sediul firmei se află în Pitești, pe bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 (în spatele complexului comercial Fortuna și al marketului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

curs de fotograf;

curs responsabil de mediu;

curs de infirmieră.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3