930×122 CAPRA 5

curs

(VIDEO) UN NOU CURS DE INSPECTOR RESURSE UMANE

Un nou curs de inspector resurse umane. ”Ocupă şi tu un loc în cadrul cursului de inspector resurse umane, curs acreditat, care vă pune la dispoziție diplome recunoscute la nivel naţional şi internaţional!”, transmite Profesional New Consult.

Citiți și: Au început înscrierile! Curs la mare căutare: Înveți o meserie!

Cursul are ca tematică: Revisal – aplicaţia informatizată de evidenţă a salariaţilor, Codul muncii, legea dialogului social, legea șomajului, legea pensiilor, toate acestea îmbinate cu sesiuni de practică, sesiuni care cuprind contractul individual de muncă, fişa postului, informare, întocmire act adiţional şi diferite tipuri de decizii, precum şi modalitatea de calcul şi întocmire a statului de salarii.

Toate sunt punctate corect cu aplicaţii practice şi exemple concrete.

Citiți și: Nu rata ultima săptămână de înscrieri! Curs acreditat de Frizer/Barber în Pitești

Cursul de inspector resurse umane organizat de Profesional New Consult este recomandat pentru condiţii moderne de studiu, materiale elaborate astfel încât să transmită complet informaţia și mijloace profesionale de prezentare a cursului.

Toate acestea, împreună cu formatori dedicaţi care doresc să furnizeze informaţiile necesare pentru deprinderea abilităţilor de Inspector HR sunt garanția unui curs de succes pe piaţa din Piteşti şi nu numai.

https://www.facebook.com/epitesti/videos/2249015825339879/

Pentru următoarea sesiune a cursului de inspector resurse umane numărul de locuri este limitat, iar dacă veţi dori să îl parcurgeţi, adresaţi-vă centrului de studii Profesional New Consult la următoarele coordonate:

-numere de telefon: 0758.490.490, 0784.045.025, 0784.333.777;

-e-mail: office@profesionalnewconsult.ro;

-adresă: Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna și al magazinului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

curs de formator;

curs de fotografie;

curs de operator CNC.

555 cotet

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90