930 x122 grota rece

calea bucuresti

(VIDEO) UNDĂ VERDE! SCHIMBARE PE CALEA BUCUREŞTI

Undă verde! Schimbare pe Calea Bucureşti. Calea de acces direct dinspre piaţa agroalimentară Ceair către sensul de urcare de pe Calea Bucureşti din Piteşti a fost dată în folosinţă. În zonă a fost făcută o străpungere a suprafaţei de pământ care separă sensurile de urcare şi coborâre, amenajată cu borduri şi indicatoare rutiere şi asfaltată.

Citiți și: Pitești. Bărbat cu atac de panică după un accident pe Calea București

Ca urmare a acestei schimbări, şoferii care ies de pe strada dinspre piaţa Ceair pe Calea Bucureşti pot astfel să ajungă direct pe sensul de urcare către Centru, fără să mai fie nevoiţi să coboare în sensul giratoriu de la Podul Viilor pentru a se înscrie apoi pe banda dorită.

Citiți și: Cum te faci de râs: Un bărbat în toată firea, la furat, lângă Ramada!

Pe de altă parte, porţiunile betonate care existau din loc în loc pe suprafaţa cu spaţiu verde care separă sensurile de mers au fost eliminate şi înlocuite cu pământ, tot pentru spaţiu verde. Pietonii nu mai pot astfel să traverseze Calea Bucureşti prin locuri nepermise, expunându-se riscului de a cădea victime unor accidente rutiere, ci exclusiv pe trecerile de pietoni.

Lucrările au fost făcute de Administraţia Domeniului Public (ADP).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90