New Profesional Consult 930 x 122

accident

(VIDEO) UPDATE: ACCIDENT. COLIZIUNE VIOLENTĂ, ȘOFER ÎNCARCERAT

UPDATE (ORA 10:30): Potrivit Poliției argeșeme, accidentul s-a produs după ce șoferul de 51 de ani, din comuna Valea Danului, nu a păstrat o distanță suficientă în mers.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Mașina a intrat în coliziune cu un alt camion, care circula în față, pe aceeași direcție de mers, camion condus de un bărbat de 73 de ani, din comuna Rătești.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

UPDATE (ORA 10:10): Șoferul descarcerat are 51 de ani. Acuză dureri la umăr și abdomen. Echipajul SMURD îl transportă către Spitalul Județean de Urgență din Pitești, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La această oră, traficul în zonă se desfășoară alternativ, pe un singur fir, ne precizează Poliția Județeană.

UPDATE (ORA 10:05): Bărbatul a fost descarcerat. Este conștient. Va fi preluat de echipajul SMURD și transportat la spital. 

UPDATE (ORA 10): Şoferul vinovat este încarcerat, dar conștient. Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers pentru descarcerarea acestuia şi cercetări la locul accidentului. Accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării în mers a distanţei de siguranţă. 

Cu puține minute în urmă, un accident rutier a avut loc pe DN 73 Pitești – Câmpulung Muscel – Brașov, pe sensul Câmpulung – Pitești, la kilometrul 23, pe raza comunei argeșene Stâlpeni, în apropiere de blocuri.

Potrivit primelor informații, în accident au fost implicate două camioane încărcate cu piatră de calcar, care au intrat în coliziune față-spate.

A fost anunțată o persoană rănită, posibil încarcerată.

La fața locului au fost trimise un echipaj de pompieri cu o autospecială de descarcerare și un echipaj cu ambulanță SMURD. ePitești va reveni cu amănunte. (Sursă foto și video: ISU Argeș) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90