Donaris 930 x 122

accident

(VIDEO) UPDATE: ACCIDENT GRAV PE A1

(UPDATE ORA 14:35): Traficul rămâne întrerupt pe prima bandă încă 30 de minute, anunță Poliția, „pentru a putea fi extrase” cele două autovehicule implicate în accident. 

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

(UPDATE ORA 13): Din fericire, situația găsită la fața locului de pompieri și echipajele de ambulanță este ceva mai ușoară decât le fusese descrisă la 112. 

Deși autoturismul (cu număr de Ilfov) este serios avariat în partea sa din față, nu a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. Cei trei (doi soți și fetița lor) sunt în afara oricărui pericol. Bărbatul (de 27 de ani) are un traumatism cranio-cerebral și escoriații pe față, iar soția acestuia (de 22 de ani) și fetița (de 6 ani) au suferit atacuri de panică, precizează ISU Argeș. Vor fi transportați la spital: mama și fiica, la Spitalul de Pediatrie, iar tatăl, la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. 

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Un pompier de la Detașamentul Mioveni (plutonierul major Mihai Milea), aflat în timpul său liber și care întâmplător era în trafic în zona în care s-a produs accidentul, le-a acordat victimelor primul ajutor, până la venirea echipajelor de intervenție. „Când colegul nostru s-a apropiat de autoturism, bărbatul era în interior, confuz, și încerca să iasă. Acesta l-a ajutat și l-a monitorizat până la sosirea echipajelor”, transmite ISU Argeș. 

Au venit la fața locului și echipaje de intervenție de la ISU Dâmbovița și Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița. 

Poliția Rutieră va stabili cauza accidentului. Circulația în zonă este blocată pe prima bandă pentru efectuarea cercetării la fața locului. Polițiștii estimează că traficul va fi reluat în condiții normale în 45 de minute.

Accident, chemată Descarcerarea. Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puține minute pe autostrada A1 București – Pitești, la km 82, pe sensul de mers către Capitală, pe raza comunei argeșene Rătești, potrivit Poliției.

În accident au fost implicate un autoturism și un TIR, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Conform sursei citate, accidentul s-ar fi soldat cu trei persoane rănite, dintre care una ar fi încarcerată.

Se deplasează la locul accidentului un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție, un echipaj cu o autospecială de descarcerare grea, un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și un altul de la Serviciul Județean de Ambulanță. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto 1 și video: ISU Argeș) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3