New Profesional Consult 930 x 122

accident

(VIDEO) UPDATE: ACCIDENT ÎN CRAIOVEI, MAȘINĂ RĂSTURNATĂ

(UPDATE ORA 15:35): „Un șofer în vârstă de 69 de ani din Pitești care circula pe sensul de coborâre dinspre Târgul Săptămânal către Pitești nu ar fi păstrat distanța laterală în timpul mersului, intrând în coliziune cu un autoturism care circula paralel, condus de un bărbat de 26 de ani din Săpata.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

În urma coliziunii, primul autoturism a fost proiectat pe celălalt sens de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus dinspre Pitesti de un piteștean de 50 de ani.

În urma celui de al doilea impact, primul autoturism s-a răsturnat, șoferul fiind rănit și preluat de echipajul medical sosit la fața locului.

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

Polițiștii Biroului Rutier Pitești vor întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, ne informează Biroul de presă al Poliției Județene. 

Accident în Craiovei, mașină răsturnată. Accidentul rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe Calea Craiovei din Pitești, precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

În urma accidentului, în care ar fi fost implicate trei autoturisme, o mașină s-a răsturnat pe plafon.

La fața locului intervin un echipaj de pompieri cu o autospecială și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3