NOR CURIER 930X122

accident

(VIDEO) UPDATE: ACCIDENT MORTAL ÎN ALBOTA

(UPDATE ORA 9:25): Circulația a fost reluată în condiții normale. 

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

Accident mortal în Albota, pe DN 65 Pitești – Slatina, la kilometrul 4. În accident au fost implicate un autoturism și un TIR. Șoferul autoturismului (un bucureștean în vârstă de 65 de ani) a rămas încarcerat și a decedat pe loc în urma impactului, informează Poliția.

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

Potrivit primelor informații, șoferul autoturismului, care conducea dinspre Slatina către Pitești, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de depășire, mașina intrând în coliziune frontală pe contrasens cu TIR-ul, care circula regulamentar.

La locul accidentului au fost trimise un echipaj de descarcerare și echipaje cu două ambulanțe.

Conform Poliției, sensul de deplasare dinspre Pitești către Slatina este blocat. Traficul rutier se desfășoară dirijat, pe celălalt sens. Se estimează că circulația va fi reluată în condiții normale peste circa 30 de minute.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3