Donaris 930 x 122

accident

(VIDEO) UPDATE: ACCIDENT MORTAL ÎN BASCOV

(UPDATE ORA 20): Circulația rutieră a fost reluată pe ambele sensuri de mers. 

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

(UPDATE ORA 19) Accident mortal în Bascov. Șoferul TIR-ului a suferit un atac de panică, dar a refuzat transportul la spital, primind îngrijiri medicale la fața locului, informează ISU Argeș. Alte două victime, un bărbat de 36 de ani și o femeie de 58 de ani, au fost asistate medical de echipajul SAJ.

Un bărbat de 46 de ani a murit în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme și un TIR. Accidentul a avut loc în jurul orei 17:30 pe DN 7 (E 81) Pitești – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 124, pe raza satului Valea Ursului din comuna Bascov.

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

Informația ne este furnizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Bărbatul decedat este șoferul unuia dintre autoturisme. Era singur în autoturism, transmite Poliția Județeană.

Au fost transportați la spital o femeie și cei doi băieței ai săi, în vârstă de 2 și, respectiv 5 ani, care au suferit atacuri de panică.

Din primele date, informează Poliția Argeș, accidentul s-ar fi produs din cauza nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers.

Traficul este oprit pe ambele sensuri.

La fața locului au acționat un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție, două echipaje cu ambulanțe SMURD (una de terapie intensivă mobilă și o alta de prim ajutor calificat) și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ). Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto și video: ISU Argeș)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90