930 x122 grota rece

a1

(VIDEO) UPDATE: GRAV ACCIDENT PE A1

UPDATE 2: Traficul a fost reluat în condiții normale în jurul orei 21.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

UPDATE 1: Grav accident pe A1. Trafic blocat. Persoana încarcerată, un bărbat, fusese prinsă într-o mașină care se răsturnase. Echipajele de intervenție au extras victima, fiind conștientă.  În total, 6 autoturisme au fost implicate în accident, fiind vorba despre 7 ocupanți. ”În urma evenimentului rutier, au rezultat două victime: o femeie de 31 de ani, cu dureri la coloana cervicală  și un bărbat, de 58 de ani, care se afla încarcerat în mașina care s-a răsturnat pe o parte.

Ambele persoane au fost transportate la spital. Pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.”, transmite ISU Argeș.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul a fost deviat de la kilometrul 102 spre localitatea Oarja pe DN7 către Piteşti.  ISU Argeș transmite și imagini de la fața locului:

Pe autostrada Pitești – București, la kilometrul 103, circulația rutieră este blocată din cauza unui accident rutier în care au fost implicate 5 autoturisme, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

De asemenea, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, o persoană este încarcerată (prinsă sub un autoturism), iar o altă victimă prezintă dureri la coloană.

La fața locului intervin 2 autospeciale de descarcerare, 1 SMURD, 1 SMURD de terapie intensivă mobilă și o autospeciala cu apă și spumă. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto și video: ISU Argeș)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3