930 x122 grota rece

a1

(VIDEO) UPDATE: IMPACT MORTAL. O FEMEIE ȘI-A PIERDUT VIAȚA

(UPDATE 2): Potrivit anchetatorilor, o dubă Peugeot înmatriculată în Argeș staționase pe banda de urgență din cauza faptului că de la compartimentul motor ieșeau aburi. În fața dubei se aflau două persoane (un bărbat de 44 de ani din orașul Ștefănești și o femeie de 43 de ani din Pitești).

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Un autoturism BMW înmatriculat în Dolj, condus de un bărbat de 36 de ani din comuna Buzescu, județul Teleorman, care se deplasa pe banda 1, ar fi frânat brusc la apropierea de duba staționată, iar o altă dubă înmatriculată în București (încărcată cu struguri), condusă de un tânăr de 19 ani din județul Vrancea, a intrat în coliziune cu autoturismul BMW, după care a lovit și duba care se afla staționată pe banda de urgență.

Ulterior, BMW-ul a mai fost acroșat de o altă dubă (care se deplasa în urma celei înmatriculată în București, înmatriculată în Vrancea), condusă de bărbat de 51 de ani din Vrancea, fără a rezulta victime din acest impact.

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

În urma impactului dintre duba de București și duba care se afla staționată pe banda de urgență, cea staționată a fost proiectată peste cele două persoane care se aflau în fața compartimentului motor: șoferul de 44 de ani din Ștefănești, care a fost prins sub mașină, fiind rănit grav, și o femeie de 43 de ani din Pitești, care a fost prinsă între autovehicul și glisieră, decedând.

Totodată, cei doi ocupanți ai autoutilitarei înmatriculată în București (șoferul de 19 ani din și un minor de 14 ani din Vrancea) au rămas încarcerați, fiind răniți ușor. Traficul rutier a fost restricționat aproximativ 3 ore.

(UPDATE 1): Impact mortal. O femeie ș-a pierdut viața. „Una dintre autoutilitare era staționată pe banda de urgență. În urma impactului, șoferul în vârstă de 44 de ani a suferit  politraumatisme grave, plăgi și escoriații, iar pasagera în vârstă de 43 de ani a fost acroșată mortal.

În a doua autoutilitară au fost găsiți încarcerați un bărbat de 19 ani și un băiat de 14 ani, care au fost descarcerați și predați echipajelor medicale, pentru acordarea îngrijirilor medicale și transportul la spital, iar în autoturism se afla un bărbat care nu a necesitat îngrijiri medicale”, transmite ISU Argeș.

Potrivit unor informații neconfirmate încă oficial, autoutilitara care se deplasa ar fi lovit autoturismul, un BMW, în partea din spate, apoi ar fi acroșat autoutilitara oprită pe banda de urgență.

Un grav accident de circulație a avut loc azi-noapte, în jurul orei 00:10, la kilomotreul 99 al autostrăzii Pitești-București. Accidentul a avut loc între un autoturism și două autoutilitare, pe sensul de mers către Pitești.

Informația ne este furnizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

În urma impactului, 3 victime au fost găsite încarcerate, fiind, însă, conștiente. Din păcate, în afara părții carosabile a fost găsită o a patra victimă – o femeie care decedase.

Au acționat un echipaj cu o autospecială de intervenție, un echipaj cu o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă și un altul SMURD de prim ajutor calificat și o ambulanță de la Serviciul Județean de specialitate. Urmează să fie stabilită cauza producerii accidenului.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3