Donaris 930 x 122

comuna stâlpeni

(VIDEO) UPDATE: INCENDIU, ANIMALE EVACUATE

(UPDATE ORA 12): Incendiul a fost stins. Grajdul a ars pe o suprafață de aproximativ 50 de mp. A existat risc de propagare la casă și la o altă anexă din gospodărie. Cauza probabilă: „un scurtcircuit electric, ca urmare a unui cablu electric defect, neizolat corespunzătoar sau cu izolația deteriorată”, anunță ISU Argeș. 

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Incendiu, animale evacuate. Un echipaj de pompieri din Mioveni cu o autospecială cu apă și spumă au intervenit în această dimineață, cu începere de la ora 10:25, în satul Livezeni al comunei argeșene Stâlpeni.

Intervenția a fost pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un grajd din lemn și acoperit cu plăci de azbociment.

Citiți și: Argeș. Panică uriașă! Pompierii au intervenit de urgență!

Animalele au fost evacuate la timp, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului a fost trimis și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, care i-a acordat îngrijiri medicale unei femei de 75 de ani, cu atac de panică. (Sursă video și foto: ISU Argeș) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3