930×122 POSADA 5

casa

(VIDEO) UPDATE: INCENDIU ÎN PRUNDU, ATAC DE PANICĂ

(UPDATE ORA 12:05): Au ars acoperișul pe aproximativ 5 mp și circa 50 de kilograme de materiale textile. „Cauza probabilă este efectul termic al unui mijloc de încălzire nesupravegheat, în contact cu materiale textile”, anunță ISU. 

Citiți și: Pitești: Incendiu lângă sediul Poliției!

(UPDATE ORA 10:45): Sunt degajări mari de fum. Pompierii intervin pentru lichidarea incendiului și evacuarea bunurilor din interior, printre care se numără și două butelii de gaz. Proprietara (în vârstă de aproximativ 85 de ani) a suferit un atac de panică.

Se află la fața locului și șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, Bogdan Olar, care ne-a furnizat informații suplimentare: 

Citiți și: Le-a ars casa și mașina

Incendiu acum în Prundu. La 112 a fost anunțat cu puțin timp în urmă că un incendiu a izbucnit la acoperișul unei case de pe strada Ștefan Ciobanu din cartierul piteștean Prundu, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului au fost trimise echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, un echipaj cu o autospecială de primă intervenție și comandă și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentele Pitești și Bradu.

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3