930×122 CUMPANA 5

budeasa

(VIDEO) UPDATE: INCENDIU LA O ȘCOALĂ DIN BUDEASA

(UPDATE ORA 9:05): „Au ars aproximativ 15 mp de asterială a acoperișului și s-a degradat izolația termică pe aproximativ 1 mp. Este posibil ca incendiul să fi izbucnit din cauza efectului termic al unui coș de fum neprotejat termic corespunzător față de elementele combustibile”, transmite ISU Argeș. 

Citiți și: Pitești: Sute de mii de euro pentru Colegiul „Brătianu”! De ce se dau banii

Incendiu în această dimineață la o școală din comuna Budeasa. Incendiul a izbucnit în camera centralei termice a școlii din satul Caloteşti.

La fața locului au fost trimise două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Citiți și: Pitești: Incendiu lângă sediul Poliției!

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, incendiul se manifestă în jurul coșului de fum. Pompierii decopertează acoperișul în zona respectivă, pentru a lichida incendiul.

Nu sunt persoane rănite. În momentul izbucnirii incendiului, în școală erau doar membri ai personalului administrativ, nu și elevi, ne precizează ISU. (Sursă video și foto: ISU Argeș) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90