Donaris 930 x 122

curtea de arges

(VIDEO) UPDATE: INCENDIU LA OLD HOUSE PUB, INTOXICAȚIE CU FUM. CAUZA

UPDATE (ORA 12:10): Incendiul izbucnit la acoperiș, incendiu care prezenta pericol de extindere la clădirile din vecinătate, a fost lichidat în aproximativ 2 ore.

Citiți și: Tragedie: Incendiu cu victimă! Grajd cu animale, mistuit de flăcări

„Intervenția a fost dificilă din pricina cantității mari de material combustibil (preponderent lemn) din care era construit pub-ul, a amplasării acestuia – cu posibilități reduse de amplasare a autospecialelor de intervenție – și a presiunii reduse a apei din rețeaua de hidranți.

În interiorul localului în momentul izbucnirii incendiului se aflau două persoane (angajați), un bărbat și o femeie, care, inițial, au încercat să stingă incendiul, iar ulterior s-au autoevacuat. Cele două persoane au primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, femeia fiind transportată la spital, întrucât prezenta intoxicație cu fum.

Citiți și: Eveniment istoric la Curtea de Argeș

Până la finalul intervenției, o altă persoană, de sex feminin (tot angajată a localului), a fost asistată de echipajul SMURD, întrucât suferise un atac de panică, dar a refuzat transportul la spital.

La fața locului au fost mobilizate cinci autospeciale cu apă și spumă, o autoscară mecanică, un autocamion cu motopompe, o ambulanță SMURD și două autospeciale de primă intervenție și comandă de la Detașamentele de Pompieri Curtea de Argeș și Pitești și peste 40 de pompieri.

În urma incendiului, au ars acoperișul localului pe o suprafață de aproximativ 250 de mp, tavanul, dar și bunuri din interior.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost efectul termic al curentului electric produs la motorul electric al hotei”, informează ISU Argeș. 

UPDATE (ORA 9:55): Incendiul este aproape lichidat, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Primele estimări arată că în incendiu a ars acoperișul restaurantului pe o suprafață de 250 de mp. 

UPDATE (ORA 9:50): Cu tot cu forțele suplimentare venite pe parcurs, la locul incendiului au intervenit în jur de 40 de pompieri, cu cinci autospeciale cu apă și spumă, două autospeciale de primă intervenție și comandă, un autocamion cu motopompe și o autoscară.

UPDATE (ORA 9:35): O a treia persoană, o fată, a făcut un atac de panică. Este asistată la fața locului de echipajul SMURD. 

UPDATE (ORA 9:05): A existat pericol de extindere, foarte aproape aflându-se o construcție din lemn. 

UPDATE (ORA 8:10): Două persoane (angajați ai restaurantului) sunt intoxicate cu fum, anunță ISU Argeș. Li se acordă primul ajutor. La ora izbucnirii incendiului, în restaurant nu erau clienți. 

Un incendiu a izbucnit în urmă cu puține minute la un restaurant (Old House Pub) de pe bulevardul Basarabilor din centrul municipiului Curtea de Argeș, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Potrivit sursei citate, arde acoperișul restaurantului pe o suprafață de circa 100 de mp. Incendiul se manifestă cu degajare mare de fum, precizează ISU.

La fața locului au fost trimise echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă și spumă, un echipaj cu autoscară mecanică și un altul cu ambulanță SMURD. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto și video: ISU Argeș) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3