New Profesional Consult 930 x 122

budișteni

(VIDEO) UPDATE: INCENDIU. O FEMEIE A FOST GĂSITĂ CARBONIZATĂ

(UPDATE ORA 21:40): Poliția informează care este cauza izbucnirii incendiului: „jar pe material combustibil din încăperea în care se afla soba, coșul fiind necurățat”.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

(UPDATE ORA 20): Victima găsită carbonizată în exteriorul anexei este o femeie de 60 de ani. Femeia a suferit arsuri pe întreaga suprafață a corpului, precizează ISU Argeș. Potrivit Poliției, femeia era proprietara gospodăriei. Femeia ar fi fost singură acasă.

Anexa a ars pe circa 50 de mp. 

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

Un incendiu a izbucnit în această seară la anexa unei case din satul Budișteni al comunei argeșene Leoderni. Pompierii au găsit în afara anexei o persoană decedată, carbonizată.

Informația ne este furnizată de Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului intervin echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere, un echipaj cu ambulanță SMURD și un altul de la Serviciul de Ambulanță Județean. Vom reveni cu amănunte. 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3