EcoMoto 930×122

beleţi-negreşti

(VIDEO) UPDATE: INCENDIU. PERICOL ÎN PĂDURE

UPDATE (ORA 20:20). Intervenția de stingere a incendiului a durat aproximativ 3 ore. Potrivit ISU Argeș, cauza incendiului a fost ”folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.”.

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

Persoanele care au dat foc la vegetația uscată pot fi amendați cu o sumă cuprinsă între 1.000 și 2.500 de lei.

UPDATE (ORA 18:30): Incendiu. Pericol în pădure. Ard 4 hectare de miriște și 5 hectare de vegetație uscată în pădure, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Citiți și: Două persoane, la spital, în urma unui accident rutier

ISU Argeș ne furnizează imagini de la fața locului.

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit în comuna argeșeană Beleți-Negrești în jurul orei 16:30.

În urmă cu câteva minute, însă, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș ne-a informat că incendiul s-a extins și a ajuns în pădure. ”Ard litiera și vegetația din pădure.”, transmite sursa citată.

La fața locului intervin echipaje ale ISU Argeș și ale Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență.

De precizat că incendii de vegatație uscată au fost semnalate astăzi, tot în jurul orei 16:30, și în localitățile Leordeni, Buzoești și Dragoslavele. (Sursă foto și video: ISU Argeș)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3