New Profesional Consult 930 x 122

incendiu

(VIDEO) UPDATE: INCENDIU PUTERNIC ÎN ZONA ZAHANA

(UPDATE ORA 17) Incendiul a fost stins în jurul orei 16:20, anunță ISU Argeș. „Flăcările mari au cuprins rapid mare parte din vegetația uscată a insulei de pe râul Argeș, unde fumul dens și negru a fost întreținut de aproximativ 3 tone de cauciucuri, cauciucuri probabil aduse și de apă cu ceva timp în urmă. Cauza probabilă: folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului”, precizează sursa citată.

Citiți și: Argeș. A ars tot!

(UPDATE ORA 15): ISU Argeș: „În acest moment la fața locului se află patru autospeciale de stingere și un echipaj cu barcă. Una dintre cele patru autospeciale a fost trimisă în urma unui apel la 112 care sesiza un alt incendiu de vegetație, însă s-a constatat că este vorba de același incendiu și a rămas acolo în sprijin”. 

Un incendiu puternic se manifestă la această oră în zona fostului restaurant Zahana din cartierul piteștean Tudor Vladimirescu.

Citiți și: Argeș. Flăcări imense au cuprins o casă, acum!

Incendiul, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, a izbucnit pe o insulă din zonă, de pe râul Argeș, și este unul de păpuriș și vegetație uscată.

Pentru stingerea incendiului, care se manifestă cu degajare mare de fum, intervin un echipaj de pompieri cu o autospecială și un echipaj cu barcă pneumatică, potrivit sursei citate. Știre în curs de actualizare. 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90