Donaris 930 x 122

Baiculesti

(VIDEO) UPDATE: INCENDIU VIOLENT. CASĂ MISTUITĂ DE FLĂCĂRI

UPDATE: Casa a ars pe o suprafaţă de 200 de mp. De asemenea, au ars electronice și electrocasnice, îmbrăcăminte și documente personale. „Cauza a fost de natură electrică: aparate electrocasnice lăsate sub tensiune”, ne informează ISU Argeș.

Citiți și: Ireal! Și-a construit o vilă pe un bloc cu opt etaje!

Intervenția s-a încheiat în jurul orei 3 noaptea, după 6 ore, dar până dimineața în zonă a rămas o autospecială pentru supraveghere, precizează sursa citată. Alimentarea cu apă a autospecialelor s-a făcut în sistem navetă, de la o distanță de aproximativ 3 km.

Citiți și: A ars până la temelie! Flăcările violente s-au extins!

Acum: Incendiu violent. Casă mistuită de flăcări. Echipaje de pompieri cu patru autospeciale cu apă și spumă de la Detașamentele Curtea de Argeș și Pitești acționează la această oră pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă cu demisol, parter, etaj și mansardă din comuna argeșeană Băiculești, satul Valea lui Enache. La fața locului a fost trimis și un echipaj SMURD din Curtea de Argeș.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, incendiul se manifestă generalizat. Etajul și mansarda casei sunt construite din lemn, lucru care a permis extinderea flăcărilor cu rapiditate.

Nu sunt victime, informează ISU Argeș. Proprietarul a ieșit singur din casă. Cauza incendiului urmează să fie stabilită. (Sursă foto și video: ISU Argeș)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90