EcoMoto 930×122

căteasca

(VIDEO) UPDATE: INCENDIU VIOLENT ÎN CĂTEASCA

UPDATE: Au ars acoperișul clădirii pe o suprafață de aproximativ 250 de mp, mobilier, electronice și electrocasnice și, posibil, documente. Cauza incendiului: un scurtcircuit la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Incendiu violent acum la firmă, în Argeș. Echipaje de pompieri cu trei autospeciale cu apă și spumă, un echipaj cu o autoscară mecanică și un altul cu ambulanță SMURD de la Detașamentele Bradu și Pitești acționează la această oră în comuna argeșeană Căteasca, la ieșirea pe autostrada A1 Pitești – București, la kilometrul 94.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, un incendiu a izbucnit la o clădire în care funcționează sediul social al unei societăți, aflat în prelungirea unei hale.

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

Vom reveni cu amănunte. (Sursă video: ISU Argeș)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90