Donaris 930 x 122

copil rănit

(VIDEO) UPDATE: INCIDENT LA ȘCOALĂ. COPIL GRAV RĂNIT

UPDATE (ora 12:46): Directorul medical al Spitalului de Pediatrie din Pitești, Adina Enescu, precizează că băiatul, în vârstă de 9 ani și 11 luni, va fi operat. Alături de medici, în sala de operații vor interveni și pompierii pentru a extrage bucata de fier. Mai multe detalii despre starea copilului, în declarația medicului Adina Enescu: 

Citiți și: ACCIDENT GRAV. VICTIMĂ ÎNCARCERATĂ

UPDATE (ora 12:25): Potrivit unui cadru didactic de la școala din Merișani, Monica Toma, care l-a însoțit pe copil la spital, incidentul s-ar fi produs în curtea instituției de învățământ, la ora de sport. 

Citiți și: ARGEȘ: MUȘCĂTURĂ FATALĂ. BĂRBAT DECEDAT

UPDATE (ora 12:10): ISU Argeș precizează că fierul beton provine de la o boltă de vie. La Spitalul de Pediatrie se va încerca extragerea fierului. 

UPDATE (ora 12): Incident la școală. Copil grav rănit. Elevul de la școala din Merișani are în jur de 10 ani. A fost urcat în ambulanță cu o bucată de fier beton intrată în picior. Pe drum va fi preluat de un echipaj SMURD pentru a fi transportat la Spitalul de Pediatrie din Pitești. 

Un copil (un băiețel) a fost rănit în urmă cu puțin timp la o școală din comuna argeșeană Merișani. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, o bucată de fier beton i-a intrat într-un picior.

O ambulanță a ajuns deja la fața locului. iar un echipaj de la Descarcerare este în drum spre Merișani. Vom reveni cu amănunte.

Nisan 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066