(VIDEO) UPDATE: MITING DE AMPLOARE: "JOS HOȚII! JOS GUVERNUL!" | ePitesti
Comdata 930 x 122

dacia

(VIDEO) UPDATE: MITING DE AMPLOARE: „JOS HOȚII! JOS GUVERNUL!”

UPDATE 3: La miting a luat cuvântul și liderul Blocului Național Sindical (BNS), Dumitru Costin, care i-a acuzat pe guvernanți că încearcă să dezbine mișcarea sindicală:

Citiți și: POMPIERI LA PRIMĂRIA MIOVENI

UPDATE 2: „Se scandează Jos Guvernul!”, „Toți pentru unul și unul pentru toți!” și „Unitate!”. 

Citiți și: ȘCOALA DE TENIS DIN MIOVENI, NOI SUCCESE

UPDATE 1: Mii de oameni protestează în centrul Mioveniului. Zgomotul, făcut de vuvuzele și tobe, este asurzitor.

În piață s-a cântat imnul național al României. 

„Jos hoții! Guvernul PSD & ALDE ne fură banii!”, „Roboții nu votează!”, „Revoluția fiscală ne lasă cu punga goală!” și „PSD, ciuma roșie!” – sunt mesaje scrise pe pancartele purtate de protestatari. 

Acum: Angajații Dacia, protest masiv! Mii de oameni se adună la această oră pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor din centrul orașului argeșean Mioveni.

Angajații de la uzina Automobile Dacia și de la alte societăți protestează împotriva Guvernului Tudose și a politicii coaliției PSD – ALDE aflată la putere.

La miting, organizat de Federaţia Sindicală Automobilul Românesc, salariații se exprimă împotriva transferului contribuțiilor sociale de la angajator la angajat („revoluția fiscală”), cer modificarea legii dialogului social cu privire la obligativitatea negocierii şi înregistrării contractului colectiv de muncă la nivelul de ramură construcţii de maşini și reclamă tergiversarea construirii autostrăzii Pitești – Sibiu.

New Profesional Consult-555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066