New Profesional Consult 930 x 122

fabrica

(VIDEO) UPDATE: O FABRICĂ DE MOBILĂ DIN PRUNDU S-A FĂCUT SCRUM

(UPDATE ORA 17:40): Au ars unelte și utilaje de prelucrare a lemnului și hala din lemn pe aproximativ 575 de mp, transmite ISU Argeș.

Citiți și: Incendiu violent, cu victimă, în Argeș. S-a făcut scrum

Pompierii au reușit să salveze câteva plăci de pal. „Cauza probabilă a incendiului este scurtcircuitul electric determinat de un conducător de electricitate defect sau neizolat corespunzătoar”, mai informează sursa citată.

(UPDATE ORA 15:30): O fabrică de mobilă din Prundu s-a făcut scrum. Flăcările au distrus în totalitate fabrica de mobilă, după cum se poate observa din imaginile furnizate de ISU Argeș. Cauza incendiului urmează să fie stabilită.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

În sprijin s-au deplasat și două echipaje ale Poliției Locale Pitești.

(UPDATE ORA 14:55): Polițiști ai Secției 4 din Pitești au stabilit un perimetru de siguranță, limitând accesul persoanelor și autovehiculelor în zonă. 

(UPDATE ORA 14:30): ISU Argeș informează că nu sunt victime. Numărul forțelor de intervenție a fost suplimentat cu alte patru echipaje cu tot atâtea autospeciale de stingere.

Acționează peste 40 de pompieri, unii veniți din timpul lor liber. 

Incendiu violent acum la fabrică în Prundu. Un incendiu a izbucnit la o fabrică de mobilă cu depozit situată în spatele autobazei de pe Aleea Petru Poni din cartierul piteștean Prundu.

Incendiul se manifestă violent, cu mare degajare de fum, pe aproximativ 500 de metri pătrați, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului acționează patru echipaje de pompieri cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Cel puțin deocamdată, nu sunt informații potrivit cărora ar exista victime. Fabrica, Junior Com Prest SRL, ar avea doar 12 angajați. Vom reveni cu amănunte. (Foto și video: Mihai Neacșu și ISU Argeș)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3