930×122 CAPRA 5

incendiu

(VIDEO) UPDATE: PERICOL DE EXPLOZIE, PERSOANE INTOXICATE CU FUM

UPDATE 3: Au ars: mai multe utilaje și un autoturism aflate în incinta halei. Incendiul a fost provocat de un scurtcircuit la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

Citiți și: Argeș: Incendiu în gospodărie: Două autoturisme și o anexă – în flăcări

UPDATE 2: La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 400 de mp în întreaga hală, cu posibilități de extindere la cele două rezervoare și la clădirea administrativă. Echipajul SMURD a acordat asistență medicală unui număr de două persoane intoxicate cu fum. Incendiul a fost lichidat după aproximativ 3 ore.

UPDATE 1: Incendiu. A fost pericol de explozie. Intervenția pompierilor este în curs de desfășurare. Sacii cu azot se aflau la o distanță de aproximativ 100 de metri de locul izbucnirii incendiului. Rezervoarele cu motorină au fost protejate de flăcări, existând risc de explozie, precizează ISU Argeș, care ne pune la dispoziție și imagini de la fața locului. 

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Slobozia și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Mozăceni au acționat până la sosirea echipajelor de pompieri pentru protejarea celor două rezervoare de motorină, aflate la 1 metru de hală, ținând permanent legătura cu dispeceratul ISU Argeș.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș informează că un incendiu a izbucnit în urmă cu puține minute la o hală de reparații de utilaje agricole din comuna Slobozia.

”Arde hala, zonă în care se află două utilaje, două rezervoare de 10.000 de litri cu motorină și saci cu azot”, transmite ISU Argeș.

Pompierii se deplasează la fața locului cu cinci autospeciale cu apă și spumă și o autospecială de cercetare CBRN, destinată intervenției în caz de accidente nucleare, biologice, chimice și radiologice. De asemenea, a fost solicitat și un echipaj cu o ambulanță SMURD. Vom reveni cu amănunte.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3