930 x122 grota rece

accident

(VIDEO) UPDATE: PIETON LOVIT ÎN PLIN DE O MAȘINĂ

(UPDATE ORA 13:10): „Din verificările preliminarii efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani din același municipiu, care se deplasa pe strada 1 decembrie 1918 din Curtea de Argeș din direcția Pitești spre Vidraru, ar fi accidentat un pieton (un bărbat de 71 de ani din comuna Albeștii de Argeș), care s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis, fără să se asigure.

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

Pietonul a primit îngrijiri de la echipajul medical sosit la fața locului, fiind în stare de conștiență. Ulterior, a fost transportat la o unitate medicală.

(…) Va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, precizează Biroul de presă al Poliției Județene. 

Citiți și: Accident grav, cu 3 mașini și victime, pe un drum foarte circulat. Trafic blocat către Pitești

Conform unor informații încă neconfirmate oficial, pietonul ar fi suferit un traumatism cranio-cerebral și un traumatism cranio-facial. 

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp în municipiul Curtea de Argeș.

Un pieton a fost lovit de un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, ne informează Biroul de presă al Poliției Județene, care precizează că bărbatul „ar fi conștient, dar necooperant”.

Este posibil ca bărbatul să fi fost accidentat în timp ce s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3