930 x122 grota rece

isu

(VIDEO) UPDATE: SPITAL DIN ARGEȘ, EVACUAT

UPDATE: După evacuarea fumului și lichidarea incendiului, pacienții au revenit imediat în saloane. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, transmite ISU Argeș. 

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Au ars doar ventilatorul din baia unui salon și un cablu electric. ISU Argeș mai precizează: „Sursa probabilă: efectul termic al curentului electric. Împrejurarea: aparate electrice lăsate sub tensiune.”

Acum: Spital din Argeș, evacuat. 158 de pacienți, dintre care 4 copii, au fost evacuați din Spitalul de Pneumoftiziologie „Sf. Andrei” din comuna argeșeană Valea Iașului, ne-a informat în urmă cu puțin timp Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Incendiu puternic, acum, în Argeș! Arde un acoperiș imens!

Motivul: degajare mare de fum de la o instalație electrică, probabil ca urmare a unei defecțiuni. Holurile etajelor I și II sunt pline de fum. Incendiul nu se manifestă cu flacără.

Majoritatea pacienților au fost evacuați de către personalul medical. 17 pacienți (dintre care 2 pe targă) au fost scoși afară de către echipajele ISU. Cel puțin deocamdată, nimeni nu are nevoie de îngrijiri medicale.

La fața locului intervin echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj medical SMURD din Curtea de Argeș.

Spitalul de Pneumoftiziologie „Sf.Andrei” din Valea Iașului oferă servicii de sănătate copiilor și adulților care suferă de afecțiuni pulmonare, îndeosebi de TBC pulmonar primar și secundar, dar și de pneumonii, supurații pulmonare, bronșiectazii, astm bronșic și bronșite astmatiforme, tumori pulmonare sau TBC extrapulmonar (meningite, TBC, TBC digestiv).

Prin profilul său de monospecialitate și prin tradiția lui, spitalul deservește populația din 14 județe din partea de sud a țării și din București.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90