Nisan 930 x 122

bratianu

(VIDEO) VIZITĂ-FULGER LA ”BRĂTIANU”

Vizită-fulger la ”Brătianu”. La începutul acestei săptămâni, în urma ploilor abundente, subsolul Colegiului ”I.C. Brătianu” a fost inundat. Amănunte și imagini, AICI.

Citiți și: SCHIMBARE LA COLEGIUL ”BRĂTIANU”

Astăzi, o echipă a Primăriei Pitești, formată din primarul Cornel Ionică, cei doi viceprimari și specialiști din instituție, a făcut o vizită-fulger la Colegiul ”Brătianu”. Oficialitățile au vrut să vadă la fața locului în ce stare se află clădirea.

Citiți și: MIOVENIUL, REPREZENTAT ÎN PORTUGALIA

Potrivit directorului instituției de învățământ, Alina Manea, municipalitatea are în vedere un proiect pentru ca pe viitor să nu mai existe astfel de probleme.

”Curtea interioară, acolo unde au fost probleme, nu este prevăzută în proiectul actual de modernizare și reabilitare. Primarul Cornel Ionică a spus că vor iniția un proiect care să aibă în vedere sistematizarea curții și a versantului dinspre sala de sport.”, precizează pentru ePitești directorul Colegiului Național ”I.C. Brătianu”, Alina Manea.

Potrivit sursei citate, Primăria ar urma să redirecționeze de la un alt proiect suma de 1 milion de lei, banii necesari pentru investiție, fiind nevoie, printre altele, de lucrări de drenare în partea de fundații.

Aflat azi la Colegiul ”Brătianu”, primarul Cornel Ionică a deschis și un subiect pe care profesorii instituției îl refuză categoric: mutarea gardului instituției pentru a fi amenajată o alveolă necesară refugiului pentru autobuzele Publitrans (Amănunte, AICI) ”Facem acest lucru pentru oraș, pentru comunitate, iar beneficiari vor fi și elevi ai Colegiului.”, a afirmat Ionică.

În ceea ce privește această inițiativă a municipalității, ”benefic” pentru piteșteni ar fi ca această clădire de patrimoniu a orașului să nu fie afectată. (Foto și video: Mihai Neacșu) 

Posada 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066