EcoMoto 930×122

bratianu

SCANDAL LA COLEGIUL „BRĂTIANU”

Scandal la Colegiul Brătianu. Un scandal imens mocneşte în prezent la Colegiul Naţional „I.C. Brătianu”, „nava amiral a învăţământului argeşean” cum a fost acesta numit în trecut.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Astfel, profesorii s-au opus iniţiativei municipalităţii din Piteşti de a muta gardul (şi de a tăia câţiva copaci) pentru a face o alveolă necesară refugiului pentru autobuzele Publitrans (societatea de transport public local). Profesorii au ameninţat cu proteste dacă se va atinge cineva de patrimoniu. Deocamdată, primăria nu a mai făcut nimic în acest sens, dar se pare că nu a renunţat la idee.

Conform unui reprezentant al conducerii municipalităţii care doreşte să îşi păstreze anonimatul, investiţia va fi realizată cât de curând. Motivul: nevoia de a creşte gradul de siguranţă al călătorilor Publitrans şi al participanţilor la trafic. În prezent, autobuzele Publitrans opresc direct pe partea carosabilă, blocând integral o bandă de circulaţie, iar călătorii nu au nici bănci şi nici acoperiş, aştepând direct pe trotuarul îngust. Primăria vrea, cu bani europeni, să înceapă în acest an o investiţie de modernizare a staţiilor de autobuz şi se pare că va fi inclusă şi investiţia de la „Brătianu”.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Rămâne de văzut dacă intenţia se va materializa sau, din contră, se va renunţa la idee aşa cum Primăria a renunţat şi la comasarea unor şcoli tot ca urmare a unor proteste ale elevilor şi profesorilor, dar şi a unor acţiuni în instanţă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3