930 pe 122 COSTACHE

viteza

ultra_radar23ep

VITEZOMAN DE 62 DE ANI CU MERCEDES, PRINS AMBALÂND INCONȘTIENT MOTORUL

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru limitarea efectelor vremii nefavorabile, prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți și: Argeș. Viteză extremă, șoferi taxați dur!

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 179 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 55.000 de lei, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 10 permise de conducere și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Conducea cu viteză excesivă

Citiți și: Pitești. A încurcat-o! Un bărbat s-a crezut un mic „Schumacher” la volan!

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 62 de ani (Sandu D), din Bradu, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Stâlpeni, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 120 km/h.

„Cel în cauză a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002 cu suma de 1.305 lei și i-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioadă de 90 zile”, precizează IPJ Argeș.

 (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 pe 90 Costache