930 x122 grota rece

IJJ Argeș

Viitori jandarmi, în practică la IJJ Argeș

Pentru 51 de elevi ai școlilor militare de subofițeri jandarmi a început astăzi o nouă etapă în dezvoltarea lor profesională și anume stagiul de practică în structurile operative ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Citiți și: Argeș: Vrei să devii jandarm? Au început înscrierile!

Aceștia sunt elevi ai școlilor militare, 2 din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni și 49 din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani.

Citiți și: Imaginile zilei! Sute de copii și cadre didactice au văzut ceva uimitor!

IJJ Argeș transmite:

„Încă de la primele ore ale dimineții, cu emoții vizibile, tinerii s-au prezentat la sediul unității noastre. Primele activități au constat în prezentarea istoricului unității, misiunile curente ale jandarmeriei și activitățile pe care le vor desfășura pe parcursul stagiului de practică.

În următoarele zile, tinerii elevi vor fi repartizați către structurile de ordine publică, unde vor face cunoștință cu tutorii profesionali de la care vor învăța în toată această perioadă.

La finalul stagiului de practică, elevii vor fi apreciaţi pentru activitatea desfăşurată şi li se vor acorda calificative care vor fi transmise instituțiilor de învăţământ.

Le urăm succes elevilor aflaţi în practică iar după absolvire îi aşteptăm să întărească rândurile jandarmilor argeșeni.”

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90