New Profesional Consult 930 x 122

buget

Voci pentru Pitești: Consultare publică privind bugetul municipal

Voci pentru Pitești: Consultare publică privind bugetul municipal

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Edilul Cristian Gentea anunță că a fost inițiată procedura de consultare publică cu privire la Proiectul de buget al municipiului Pitești pe anul 2024.

Proiectul bugetului a fost afișat deja, de pe 12 ianuarie 202, pe site-ul Primăriei.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Poate fi consultat la următorul link:  https://www.primariapitesti.ro/proiect-de-hotarare…

Conform documentului, 990.965.000 mii de lei sunt veniturile totale din bugetul Municipiului Pitești.

De asemenea, potrivit proiectului se aprobă utilizarea sumei de 105.000 mii lei din excedentul anilor anteriori pentru finanţarea deficitului secţiunii de dezvoltare a bugetului Municipiului Piteşti pe anul
2024.

Voci pentru Pitești: Consultare publică privind bugetul municipal

Pe 23 ianuarie, la ora 16:00, va avea loc o primă dezbatere publică pe tema bugetului din 2024, în sala Consiliului Local.

Iar pe 8 februarie 2024, va avea loc ședința de Consiliu Local. Atunci se va discuta și supune spre aprobare bugetul municipiului.

„Locuitorii municipiului Pitești pot depune, în scris, propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul bugetului municipiului Pitești pe anul 2024, până la data de 23 ianuarie 2024.

Propunerile, sugestiile sau opiniile se primesc prin e-mail, la adresa primaria@primariapitesti.ro, precum și la sediul Primăriei Municipiului Pitești – Compartimentul Relații Publice, intrarea D.

Formularul de propuneri, sugestii, opinii poate fi descărcat prin accesarea link-ului: https://www.primariapitesti.ro/ph-privind-aprobarea….”, anunță primarul.

Foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90