EcoMoto 930×122

pitești-mioveni

Vom avea un drum expres Mioveni – Câmpulung Muscel

Vom avea un drum expres Mioveni – Câmpulung Muscel.

Citiți și: TAXIMETRIST PIRAT DIN ARGEȘ, TRAS PE DREAPTA

În Planul de Investiții pentru Infrastructura de Transport al Ministerului Transporturilor aprobat la finalul anului trecut de Guvern, prin Hotărâre, figurează mai multe lucrări care vizează și județul Argeș.

Printre acestea se numără și realizarea unui drum expres între Mioveni și Câmpulung Muscel.

Citiți și: CE A FĂCUT ACEST ȘOFER E ILEGAL. AMENDAT ȘI LĂSAT FĂRĂ PERMIS

Acesta ar urma să facă legătura cu un alt drum expres, Pitești – Mioveni, cu legătură cu autostrada spre București, proiect de asemenea prevăzut în Planul menționat.

În plus, pentru Câmpulung Muscel este prevăzută și o centură ocolitoare care ar urma să devieze traficul de tranzit din oraș (spre Brașov).

Proiecte am mai văzut de-a lungul anilor. Să vedem și ce se va realiza din acestea!

Sursă foto: Adevărul

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

5 comentarii

  • Povesti cât va fi Ion Minzina președinte CJArges și președinte PSD Argeș nu se va face nimic,,,minte de 6 ani că asfaltează satul Valea Nandrii prin care trece drumul lor județean DJ 731D și nu a făcut nimic,,drumul este plin de gropi și noroi puteți merge să-l filmați și să-l transmiteți d-lui Minzina poate învăța să nu mai mintă,,atenție însă dacă ajungeți acolo sa mergeți cu viteza 1-a altfel va rupeți masina

  • Octav spune:

    Pai el e in funcție de 1 an , cum sa minta de 6 ? 😅😅

  • Crivac spune:

    Dar, drumul ce leagă Piteștiul direct de Drăgășani!!?? Pe când se va asfalta? Podul de la Poiana Lacului e rupt de ani de zile și nu-l mai vede nimeni!!!

  • Robert spune:

    La ce vă mai mirați, ați uitat în ce județ trăim?
    În afară de TR,cred că suntem ultimii din țară la infrastructură,nu se face nimic, așa e în AG,plin de hoți și șpagă!!

  • Dan Radu spune:

    Așa mint toți

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90