New Profesional Consult 930 x 122

energie electrică

Vor fi plafonate prețurile la energie

Florin Cîțu, acum premier interimar, a anunțat că Partidul Național Liberal și Guvernul vor susține plafonarea prețurilor la energie.

Citiți și: Schimbare uriașă în privința facturilor de gaze și curent

Pentru că actualul guvern este unul interimar și nu poate emite acte normative, o decizie în ceea ce privește plafonarea prețurilor la energie se va lua în prima ședință de Guvern, după ce criza politică se va rezolva.

Plafonarea prețurilor la energie în România va fi o decizie luată în prima ședință de Guvern, după ce se va rezolva criza. Vom susține plafonarea prețurilor la energie la prețurile pe care le vedem acum.

Citiți și: „Oportunitate de finanțare pentru extinderea rețelelor de gaze!”

Avertizez toate companiile care vor să profite de acest anunț în perioada următoare să nu se chinuie, pentru că vom plafona la prețurile actuale”, a declarat Cîțu.

Multe state europene au luat măsuri în contextul majorării prețurilor la gaze și la energie electrică din ultima perioadă. Plafonarea temporară a prețurilor a fost una dintre ele.

Reamintim că, în urmă cu o lună premierul a declarat că nu se va interveni pentru plafonarea prețurilor și a propus ca soluție o compensare parțială a facturilor. Subiectul pe larg, AICI: Cîțu a anunțat ce se va întâmpla cu facturile uriașe la energia electrică.

Foto principal: descriptiv

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570×90 MAIA