EcoMoto 930×122

permis de conducere

Vrei permis de conducere? Treci și pe la psiholog

Vrei permis de conducere? Treci și pe la psiholog

Citiți și: Atenție, șoferi! Restricții majore pe cel mai circulat drum

Șoferii ar putea ajunge la psiholog dacă vor să își păstreze permisul de conducere.

Cum se va întâmpla acest lucru?

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Potrivit unui proiect de OUG pregătit de Guvern și citat de economica.net, medicii, indiferent de specializare, vor fi obligați să trimită șoferii la psiholog.

Mai exact pe acei conducători pe care îi au în evidență sau îngrijire. Îi vor trimite la psiholog atunci când constată că au simptome care pot sugera că sunt inapţi psihologic.

Şoferul va fi obligat să se prezinte la psihologul cu drept de liberă practică în specialitatea psihologia transporturilor în trei zile de la data la care a primit bilet de trimitere la acest specialist.

Dacă şoferul e declarat inapt de către psiholog, i se retrage permisul în termen de o zi lucrătoare de la data evaluării psihologice.

Vrei permis de conducere? Treci și pe la psiholog

Psihologul transmite, în termen de o zi lucrătoare de la data evaluării, rezultatul evaluării psihologice prin care şoferul este declarat inapt psihologic pentru a conduce:

-poliției rutiere.

-medicului trimițător.

-titularului de permis de conducere declarat inapt psihologic.

Informații pe larg, AICI. 

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90