NOR CURIER 930X122

buget

Zeci de autobuze Publitrans ies din garanție, cresc masiv cheltuielile

Zeci de autobuze Publitrans ies din garanție, cresc masiv cheltuielile.

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

SC Publitrans 2000 SA Pitești va avea în acest an un buget de 40.700.000 de lei, dintre care doar circa 13.000.000 de lei din vânzarea de bilete și abonamente (restul, în cea mai mare majoritate, provine din subvenția de la bugetul local).

În vreme ce se așteaptă achiziționarea pentru Pitești de către Ministerul Dezvoltării a 40 de autobuze electrice și a 20 de alte autobuze hibride, Publitrans trebuie să facă față unei noi provocări: cele 70 de autobuze Solaris Urbino achiziționate în urmă cu mai mulți ani ies din garanție în acest an. Asta înseamnă creștere a cheltuielilor cu piesele de schimb, așa cum rezultă și din bugetul previzionat de Publitrans.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Pe de altă parte, autobuzele Maz (cele galbene) au de mult durata de viață depășită, deși sunt încă în uz, după cum arată un raport al Publitrans.

În acest sens, cheltuielile cu bunurile și serviciile se vor ridica în anul în curs la circa 13.000.000 de lei.

(Foto: descriptiv)

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3