930 x122 grota rece

politia

Zeci de filtre, sute de sancțiuni și permise reținute! Prăpăd pe drum!

Zeci de filtre, sute de sancțiuni și permise reținute! Prăpăd pe drum!

Citiți și: Atacat în parcarea blocului! Scandal ce s-a lăsat cu evaluare medico-legală

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu polițiștii structurilor rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești, au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, precum și depistarea conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră.

Acțiunea a avut loc ieri, 14 martie.

Citiți și: Pitești: Sancțiuni ,,pe capete”! N-au iertat pe nimeni

S-a pus accent pe conducerea agresivă și nu numai.

Au fost vizați și conducătorii autocare aleg să conducă în timp ce se află sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Zeci de filtre, sute de sancțiuni și permise reținute! Prăpăd pe drum!

„Ca urmare a abaterilor constatate de către polițiștii rutieri, au fost aplicate 234 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 31.055 de lei.

În cadrul celor 37 de filtre rutiere instituite, au fost reținute 12 permise de conducere.

Și au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

Dintre sancțiunile aplicate, 68 au fost ca urmare a depășirii regimului legal de viteză. Și una ca urmare a depăstării sub influența băuturilor alcoolice.”, transmite Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș.

Foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Eleonora spune:

    Cum se face că oricât de multe filtre se organizează, oricâți șoferi sunt sancționați, orașul este plin de cretini care circulă ca și cum ar fi luat permisele de la aprozar?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90