930 x122 grota rece

IJJ Argeș

Zeci de jandarmi au venit în Argeș

Zeci de jandarmi au venit în Argeș

Citiți și: Argeș: Vrei să devii jandarm? Au început înscrierile!

A început stagiul de practică în structurile operative ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

56 de elevi au început astăzi pregătirea în cadrul școlilor militare de subofițeri jandarmi.

Citiți și: Imaginile zilei! Sute de copii și cadre didactice au văzut ceva uimitor!

Tinerii elevi vor fi coordonați și îndrumați de tutori profesionali, care sunt cadre militare cu experiență.

IJJ Argeș transmite:

,,Pentru 56 de elevi ai școlilor militare de subofițeri jandarmi a început astăzi o nouă etapă în dezvoltarea lor profesională și anume stagiul de practică în structurile operative ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Citește și: Argeș. Medii de 10 la Bacalaureat

Aceștia sunt elevi ai școlilor militare, 2 din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni și 54 din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani.

Zeci de jandarmi au venit în Argeș

Încă de la primele ore ale dimineții, cu emoții vizibile, tinerii s-au prezentat la sediul unității noastre. Primele activități au constat în prezentarea istoricului unității, misiunile curente ale jandarmeriei și activitățile pe care le vor desfășura pe parcursul stagiului de practică.

Citește și: Mascații au făcut prăpăd! Așa ceva nu s-a văzut în Argeș!

În următoarele zile, tinerii elevi vor fi coordonați și îndrumați de tutori profesionali, cadre militare cu experiență și vor participa la toate activitățile desfășurate de către îndrumătorii lor, urmărindu-se realizarea obiectivelor și măsurilor prevăzute în programa stagiului de practică.

Le urăm succes elevilor aflaţi în practică, iar după absolvire îi aşteptăm să întărească rândurile jandarmilor argeșeni.”, anunță Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș.

Sursă foto: Descriptiv/Arhivă

Foto articol: IJJ Argeș

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Eleonora spune:

    Le urăm și noi succes, poate să vină nu 56 ci 5600,dacă pe stradă nu te simți în siguranță, tot degeaba! Și totul pornește de la mentalitatea transmisă în timp de generațiile de piloși care au acaparat această instituție! Poate citește cineva care trebuie și comentariile noastre! Succes!

  • Eleonora spune:

    Am omis ceva, piloși politici! Baftă!

  • Gigi spune:

    Ma intriga gândirea celor care au stabilit ca jadarmii sa fie cei care asigura paza la obiective cu risc scăzut. Acestea sunt transformați în paznicicevaai bine plătiți care se vor deprofesionaliza în timp prin sedentarism. Nu credeți ca pot fi înlocuiți cu alta structura militarizata neincazarmata cu salarii și drepturi mai mici dar totuși decente, cum dealtfel a mai fost înainte, iar ei sa-si facă treaba în situații de acțiune și mai potrivite profilului pregătirii lor? Poate decidenții se vor gândii și la economiile ce pot fi făcute dar mai ales la utilizare judicioasa a acestei forte în direcția creșterii siguranței cetățenilor.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90