EcoMoto 930×122

IJJ Argeș

Ziua Jandarmeriei, celebrată în Parcul Ștrand. Demonstrații cu arme și câini de intervenții

Pe data de 03 aprilie 2022, Jandarmeria Română aniversează 172 de ani de la înființarea armei, ocazie cu care la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș se vor organiza și desfășura manifestări în cinstea acestei zile.

Citiți și: Emoții de nedescris! Acești eroi argeșeni intră în istorie

Astfel, mâine 01 aprilie 2022, va avea loc o activitate festivă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, în cadrul căreia jandarmii argeșeni vor fi recompensați pentru activitatea desfășurată.

IJJ Argeș transmite: 

Citiți și: Scenariu extrem la Institutul Nuclear! Jandarmii au intervenit în forță

„La această activitate vor participa și reprezentanți ai principalelor instituții publice cu care cooperăm în misiunile noastre.

Duminică, 3 aprilie 2022, începând cu ora 14.00 vom organiza un punct de informare, organizat în parcul Ștrand din municipiul Pitești, intrarea dinspre str. Costache Negri, unde se vor realiza standuri expoziționale ce cuprind:

– prezentarea tehnicii utilizate de jandarmi în diferite misiuni

– o parte dintre autovehiculele aflate în dotarea inspectoratului

– prezentarea câinilor folosiți de jandarmi în misiunile specifice

Cu această ocazie se vor distribui pliante informative și materiale promoționale.

Vă așteptăm alături de noi!”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Un cetatean spune:

    Mda, ar trebui sa uitam 10 august? Jegosii astia exista doar ca masura de represiune impotriva propriilor cetateni, asa ca nu-i mai laudati! (si da!, stiu ca mai au si altfel de misiuni, precum alea de a insoti transporturi speciale, sau altele, dar sa fim seriosi, acest corp militarizat trebuia de mult timp desfiintat, fiindca au ca principala misiune reprimarea poporului)

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3