New Profesional Consult 930 x 122

CEZ

Centrul CEZ din Pitești de relații cu clienții se mută în sediu nou

CEZ își mută sediul Centrului din Pitești de relații cu clienții. Începând din 21 noiembrie, noul sediu va fi în zona Târgului Săptămânal. Mai exact, pe strada „Dârzu”, numărul 1.

În noul Centru de relaţii cu clienţii vor fi disponibile 21 de posturi de lucru. Potrivit CEZ, spațiul de așteptare al noului sediu este modernizat după standarde europene, fiind dotat cu canapele, scaune, masă pentru completat documente, sistem integrat de repartizare a clienților amplasat la intrare, cu afișaj electronic cu apelare sonoră și cu sistem de climatizare. Va exista și o parcare, cu 35 de locuri marcate, exclusiv pentru clienții CEZ.

Timp de 10 zile începând din 21 noiembrie adresa noului Centru va fi indicată și la fostul sediu, din strada „Republicii”, numărul 148.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • ziceam si eu spune:

    incet incet astia ies din oras ,ne-au bulversat de tot .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3