Eurial 930 x 122

PROGNOZA_METEO

Citește cum va fi vremea până la venirea iernii!

Administrația Națională de Meteorologie a dat astăzi publicității estimările privind temperatura aerului și precipitațiile pentru perioada 18 noiembrie-1 decembrie.

Iată care este estimarea meteorologilor pentru regiunea Muntenia, inclusiv pentru județul Argeș.

Potrivit acestora, între 18 și 21 noiembrie temperaturile maxime diurne vor crește treptat de la circa 9 grade Celsius în prima zi a perioadei menționate până spre 16 grade pe 21 noiembrie. Ulterior datei de 21 noiembrie, însă, vremea va intra într-un proces de răcire. Către data de 1 decembrie temperaturile din timpul zilei vor ajunge la valori normale pentru acest interval de timp: 4-5 grade Celsius. Temperaturile nocturne se vor mai menține pozitive, cu valori medii între 2 și 6 grade, doar până pe 27 noiembrie. Apoi minimele vor deveni în general negative.

Referitor la precipitații, meteorologii estimează în ceea ce privește regiunea Muntenia că pentru perioada 22-26 noiembrie sunt așteptate ploi pe arii extinse, mai însemnate cantitativ în special în zona subcarpatică. În rest numai izolat vor fi posibile ploi slabe sau chiar burniță.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90