New Profesional Consult 930 x 122

Elena Băsescu și-a dus fetița în Parlamentul European! VEZI GALERIE FOTO!

Europarlamentarul Elena Băsescu spune că de luni a revenit la muncă, după o pauză de două luni, însă, întrucât nu se poate despărţi de fiica sa, Sofia, a luat-o cu ea la Strasbourg, informează Mediafax.

Mai multe fotografii realizate în Parlamentul European în care fiica cea mică a președintelui țării apare ţinându-și în braţe fetiţa au fost postate pe pagina sa de Facebook.

„De luni am revenit la muncă după o pauză de două luni. Însă nu mă pot despărţi de Sofia, aşa că am luat-o cu mine. Acestea sunt primele poze ale sale de la Strasbourg. Mulţumesc mult tuturor colegilor mei din Parlamentul European pentru primirea foarte călduroasă pe care ne-au făcut-o mie şi Sofiei. I-am simţit alături de mine într-un moment foarte important şi asta a făcut întoarcerea la lucru mult mai uşoară”, scrie Elena Băsescu pe contul ei de Facebook.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90