Eurial 930 x 122

caramitru

AVEAŢI BILETE LA SPECTACOLUL „DINEU CU PROŞTI”? S-A AMÂNAT!

În această seară, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Piteşti era programată comedia de mare succes „Dineu cu proşti”, în regia lui Ion Caramitru.

Citiți și: PITEȘTENII AU FĂCUT BURTĂ DE RÂS CU MĂLĂELE ȘI CARAMITRU (GALERIE FOTO)

Horaţiu Mălăele, Ion Caramitru, Medeea Marinescu, Costina Ciuciulică, Alexandru Georgescu, Alexandru Binde, Dorin Anton şi  Tomi Cristian vă aşteptau la un festin teatral, doar că spectacolul s-a amânat.

El se va juca pe 12 ianuarie 2015. Biletele cumpărate rămân valabile pentru data respectiv[. Cei care nu au reuşit să îşi facă rost de unul trebuie să ştie că acestea sunt puse în continuare în vânzare. Preţurile variază de la 100 de lei în prima jumătate a sălii la 80 de lei în cea de-a doua jumătate.

Spectacolul „Dineu cu proşti” a fost amânat săptămâna trecută şi la Iaşi din cauză că artiştii nu au putut ajunge la timp, deoarece avionul cu care s-au deplasat nu a putut ateriza din cauza vremii.

Nu se ştie care sunt motivele amânării spectacolului din Piteşti. Cei care vor banii înapoi trebuie să se prezinte la Casa de Cultură a Sindicatelor din Piteşti pentru a-i recupera.

Kaia 555×222
eurial 570×90