930×122 CAPRA 5

blocuri

PROIECTE PENTRU BLOCURI TURN PE FRAȚII GOLEȘTI ȘI LA PODUL VIILOR

Cristian Glogojan (foto), şeful Serviciului Urbanism şi Amenajarea Teritoriului al Primăriei Piteşti, afirmă că în municipiu este nevoie de proiecte pentru construcţii cât mai înalte, pentru blocuri turn.

Citiți și: S-a decis! Bani pentru cei care stau la bloc!

„Piteştiului îi lipseşte dezvoltarea pe verticală. Sunt zone în care s-ar preta apariţia unor blocuri înalte, aşa cum este cazul pe spaţiul viran de pe strada Fraţii Goleşti sau la intrarea în Piteşti dinspre Mărăcineni-Ştefăneşti, între Ştrand şi Podul Viilor.

Pentru Fraţii Goleşti chiar există un proiect de construire a unui bloc cu nouă etaje. Proiectul fusese întrerupt din cauza crizei, dar acum a fost reluat. Cât despre zona Podul Viilor, blocurile înalte le-ar oferi o altă perspectivă celor care intră în oraş.”, spune Cristian Glogojan.

Citiți și: Reguli noi la bloc! Sancțiuni uriașe!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3