Donaris 930 x 122

personalitate

CONSTANTIN STROE, PROPUS PENTRU TITLUL DE PERSONALITATEA ANULUI

Astăzi a avut loc şedinţa comisiei de la Consiliul Județean care face propunerile pentru decernarea titlului „Personalitatea anului 2014” în Argeș, titlu care va fi conferit cu ocazia ediţiei din acest an a Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului.

Citiți și: Bradu: Se modernizează străzi, se introduc canalizări pluviale și rețele de apă, se refac trotuare

Au fost formulate două propuneri. Narcis Sofianu, consilier judeţean PNL, l-a nominalizat pe Constantin Stroe, preşedintele Asociaţiei Constructorilor Auto din România, iar Mihaela Stănciulescu, şefa Biroului Teritorial Piteşti al Avocatului Poporului, pe academicianul Gheorghe Păun.

S-a supus la vot, iar nominalizarea comisiei, cu patru sufragii pentru şi două împotrivă, a fost Constantin Stroe, a cărui carieră profesională se leagă de uzina Automobile Dacia din Mioveni. Propunerea urmează să fie supusă votului în plenul Consiliului Județean.

Citiți și: ARGEȘ: FESTIVALUL „CARPAȚI” 2019 – PROGRAMUL COMPLET

Amintim că ediția 2015 a Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului se va desfășura în perioada 10-15 august, în organizarea Consiliului Județean. Detalii, aici: http://epitesti.ro/caleidoscop/eveniment-cultural/sarbatorile-argesului-si-muscelului-mai-scurte/. (Foto: promotor.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90