pizzeria sapori  930 122

Arges

BALURILE BOBOCILOR DE LA LICEELE DIN ARGEȘ, ANULATE?

Balurile Bobocilor sunt în această perioadă în plină desfăşurare.

Citiți și: A fost prinsă! Venea încărcată cu „marfă”: Aur, țigări și parfumuri

Cea mai aşteptată petrecere a liceenilor are loc, de obicei, în cluburi. Mai mulţi directori de licee s-au interesat la Inspectoratul Şcolar Argeş dacă mai au voie să organizeze Balul Bobocilor în urma tragediei din clubul Colectiv din București.

Mihaela Crişan, inspector şcolar general adjunct, informează că nu se pune problema ca Balurile Bobocilor de la liceele din Argeș să fie anulate.

Citiți și: Argeș Accident deosebit de grav! Un TIR s-a răsturnat și a luat foc!

„Balurile Bobocilor nu au fost sistate, dar suntem prudenţi, suflăm şi în iaurt. Le-am atras atenţia directorilor să fie responsabili, să organizeze acest eveniment numai în localuri foarte bine verificate, care au avizele necesare. Totodată, le-am recomandat să solicite, prin adrese oficiale, sprijin din partea Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă sau Poliţiei, mai ales că serviciile sunt gratuite şi garantate.”, precizează Mihaela Crişan.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3