930×122 CAPRA 5

eliberare

PIEDONE, LIBER!

Cristian Popescu Piedone va fi eliberat.

Citiți și: Poliția Locală, atacată cu pietre!

Curtea de Apel București i-a admis contestația la hotărârea prin care sâmbătă, la cererea DNA, Tribunalul București a decis arestarea lui preventivă pentru 30 de zile în dosarul carnagiului din clubul bucureștean Colectiv. Curtea a hotărât să le pună în libertate și pe cele două angajate ale Primăriei Sectorului 4 al Capitalei anchetate în același dosar, Luminiţa Larisa Ganea şi Aurelia Iofciu. Fostul primar și cele două angajate vor fi judecate în stare de libertate, decizia de astăzi fiind definitivă.

Vă amintim că Piedone a fost pus sub urmărire penală de DNA pentru abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit și pentru fals intelectual. Detalii puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/justitie/piedone-la-dna/.

Citiți și: A DEMISIONAT ȘI PIEDONE!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3