930×122 CAPRA 5

contrabanda

CONTRABANDIST ÎN ARGEȘ!

Un argeșean este acuzat de autorități de contrabandă cu țigări. Individul este din comuna Călinești și are 39 de ani. Argeșeanul ar fi făcut contrabandă cu țigări în municipiul Pitești. Prin urmare, ancheta a fost desfășurată de poliţiştii piteșteni de investigații criminale de la Secția 1.

Citiți și: Pitești. Puștiul care a făcut praf BMW-ul Poliției era la curse pe stradă!

Polițiștii l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, care a decis împotriva bărbatului punerea în mişcare a acţiunii penale şi măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile. Pe parcursul celor 60 de zile individul va avea anumite restricții și obligații, ca de exemplu obligația de a se prezenta periodic, după un program prestabilit, la secția de poliție.

În ultima vreme mai mulți argeșeni acuzați de contrabandă cu țigări au fost puși sub control judiciar, odată cu declanșarea acţiunii penale pe numele lor. Unora chiar li s-a interzis ca în cele 60 de zile să mai calce prin piețele agroalimentare din Pitești și pe străzile adiacente acestora, adică în locurile în care ar fi săvârșit infracțiunile Detalii despre un astfel de caz, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/contrabandist-din-arges-interzis-in-ceair/.

Citiți și: Pitești. El este puștiul care a făcut zob un BMW al Poliției. Ce a făcut înainte de accident

Codul Penal prevede pentru contrabandă închisoare de la 2 la 7 ani și interzicerea unor drepturi. (Foto Arhivă)

PIZZERIA SAPORI 555 222
eurial 570×90