930 x122 grota rece

Arges

AVERTIZĂRI METEO: PLOI MASIVE ÎN ARGEȘ

Avertizări meteo: Ploi masive în Argeș. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis astăzi două avertizări de cod galben și portocaliu de ploi abundente valabile pentru județul Argeș.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Avertizările meteo vor intra în vigoare mâine, 23 octombrie, precizează sursa citată, după cum urmează:

Codul galben de ploi însemnate cantitativ este valabil în perioada 23 octombrie, ora 10:00 – 24 octombrie, ora 23:00.  În intervalul menționat în Oltenia, cea mai mare parte a Munteniei (inclusiv în Argeș), local în Transilvania, precum și în zonele montane și submontane, se vor cumula cantități de apă ce vor depăși local 20…30 l/mp și izolat 40 l/mp.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Vântul va avea intensificări, local și temporar, în majoritatea regiunilor, cu viteze de 50…55 km/h, iar la munte, cu precădere în zona înaltă a Carpaților Meridionali, vor fi rafale de peste 70…80 km/h.

Codul portocaliu de ploi abundente este valabil în perioada 23 octombrie, ora 12:00 – 24 octombrie, ora 18:00 pentru zona deluroasă și montană a județelor: Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Argeș (partea de nord a județului) și Dâmbovița.

Cantitățile de apă vor depăși pe arii extinse 50…60 l/mp și izolat 80 l/mp, transmite ANM. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90