930 x122 grota rece

club colectiv

DURERE! DIANA ENACHE VA FI ÎNMORMÂNTATĂ ÎN ROCHIE DE MIREASĂ

Trupul neînsufleţit al Dianei Elena Enache, una dintre cele două argeşence care au pierit în carnagiul din clubul Colectiv din Bucureşti, va fi adus astăzi în Argeş.

Citiți și: ARGEȘEAN DAT DISPĂRUT. FAMILIA CERE AJUTOR POLIȚIEI

Mama tinerei decedată la doar 24 de ani din cauza intoxicaţiei cu fum ar fi dorit să îi aducă trupul acasă, la Poienarii de Muscel, încă de ieri, dar nu a ştiut că, potrivit tradiției, îi trebuie rochie de mireasă şi nici că trebuie să plătească o anumită taxă pentru ridicarea cadavrului de la Institutul Național de Medicină Legală. Femeia a fost nevoită să vină din nou în Argeş ca să facă rost de bani, să cumpere rochia de mireasă şi sicriul şi astăzi să meargă iar la Bucureşti. Conform tradiţiei, tinerele care nu sunt măritate când mor trebuie să fie îngropate în rochie de mireasă.

Înmormântarea va avea loc, cel mai probabil, mâine, în satul Juguri din comuna Poienarii de Muscel. (Foto: romaniatv.net)

Citiți și: UPDATE: BĂRBAT CĂZUT ÎN PUȚ

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90