930×122 CAPRA 5

Andrei Sosa

UN PATRON ÎȘI ÎNCHIDE CLUBUL: „AM PUS VIAȚA A MII DE OAMENI ÎN PERICOL”

Andrei Șoșa, patronul clubului Expirat din Bucureşti şi bun prieten cu unul dintre patronii de la Colectiv, clubul în care vineri seara s-a produs carnagiul care a îndoliat România, a făcut astăzi o declaraţie șocantă pe pagina sa de socializare.

Citiți și: Când va demisiona prefectul Radu Perianu și cine îi va lua locul

,,Îmi cer scuze și îmi asum. Din 2003 am pus viața a mii de oameni în pericol, weekend de weekend şi câte-odată și în timpul săptămânii.

Poate ca să-mi cumpăr un G-Klasse, poate că mai mult de atât nu m-a dus capul să fac. Am terminat o facultate tehnică, aș fi putut fi un bun inginer pentru patrie. Am eșuat în meseria asta de cârciumar. Mi-am asumat cunoașterea în amănunt a tuturor legilor. Chiar dacă eu ar fi trebuit, după calificarea mea, să văd câți amperi sunt în tabloul de siguranțe și dacă poate să ia foc vreun cablu. Nici măcar asta n-am făcut suficient de bine. Am avut destule avarii electrice în ăștia 14 ani şi multe improvizații. Cred că alături de Fire și Club A suntem cei mai vechi care încă mai funcționăm în București.

Citiți și: A plecat de la CJ Argeș! Declarații EXCLUSIVE de la protagonist

Sunt prieten cu unul dintre patronii de la Colectiv. Știu că o să facă mulți ani de pușcărie. Ar fi trebuit să mă ia și pe mine.’’, a scris acesta, anunțând că își închide clubul.

,,Vrem demisii și așa ar trebui să facă niște oameni normali la cap. Încă nu conștientizăm conceptul de demisie de onoare. Nu implică asumarea vinovăției, ci asumarea unui sistem în care ești și care nu funcționează cum trebuie, nu neapărat din vina ta. Eu îmi dau demisia. Expirat-ul din București se închide. De astăzi nu mai pot să-mi asum vieți. Sau poate pot. Vom vedea.’’, a precizat patronul de club. (Foto: Facebook Andrei Sosa)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90